12 Ağustos 2011 Cuma

Geldi,Pürüz Çıktı,Gelmedi,Prensipte Anlaştı



Bu yıl ligin bitimi ile transferler ardı arkasına patlamaya başladı. Biz futbol severler de ligin hemen bitimi ile başlayan hareketli günler ile nefeslerimizi tutup heyecanla beklemeye başlamıştık. Hatta ilk günler de bu hareketlenme varsa ilerleyen günlerde kim bilir daha neler olur diye düşünmüştük. Fb'nin Emenike,Orhan ve Serdar transferleri,bunun yanı sıra Ünal AYSAL 'ın gelişi ile üzerinde ölü toprağını atan Gs'ın kısa sürede Elmander ve Selçuk transferleri ilk günlerin bir hayli hareketli geçmesini sağlamıştı. Ancak ne olduysa birden bire bu hareketlilik durdu.
Fb de Sezer ÖZTÜRK günlerdir çözülemiyor. Haftanın her hangi bir günü hangi spor haberlerine bağlansak ha bugün ha yarın,akşama sabaha derken hala çözüme kavuşmuş değil. Keza yabancı transferi için de aynı şey söz konusu her gün yeni bir oyuncu adı spor basınında öne çıkıyor.Bir de bunlara ek olarak Bilica ve Güiza'nın durumlarında da bir muamma söz konusu. Bilica ve Güiza gidecek mi yoksa yoksa yine geçen yıl olduğu gibi elde mi kalacak ?   Gs için de durum farklı değil. Muslera geldi dendi. Şimdi de anlaşmada pürüz çıktığı söyleniyor. Gs haftalardır kaleci konusu açıklığa kavuşturamadı. Bir oyuncu geldiyse gelmiştir. Şayet anlaşma resmen imzalanmamışsa o zaman daha gelmemiştir.
Tamam takımların transfer yapmak için önlerinde daha uzun bir zaman var. Ancak bir oyuncu ile anlaşıp anlaşamadıklarını en azından  kısa sürede fark edip alternatif planlar üzerinde yoğunlaşmaları gerekir diye düşünüyorum.Bu belirsizlik ortadan kalkmadığı için de gerek yerli gerek yabancı basına da fazlasıyla malzeme veriyorlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder